SERIGRAFIA TÈCNICA DIRECTA

SERIGRAFIA TÈCNICA DIRECTA

SERI DIRECTA

Taller de serigrafia creativa sobre paper realitzat amb TÈCNICA DIRECTA

Aquest taller està dirigit a qualsevol persona, amb interès creatiu i/o artistes, dissenyadors, il·lustradors i estudiants de disciplines gràfiques que vulguin conèixer i iniciar-se en la tècnica de la serigrafia a través del dibuix i la intervenció directa.  A diferència del procés habitual, aquest mètode no requereix el tractament de revelat de la imatge, pel que permet executar el treball de manera més senzilla.  La tècnica directa ens ofereix la possibilitat de treballar la serigrafia a casa de forma més cómoda i amb pocs recursos.

L’objectiu del curs és aprendre les passes bàsiques de la tècnica i realitzar una edició de 10 làmines.  Cada alumne plantejarà un dibuix a un color amb el que treballarà a la pantalla i amb l’execució del mateix, veurem el procés de preparació de pantalla, emulsionat, entintat i estampació, i recuperació de la mateixa, i farem proves de color de la mateixa imatge al marge de l’edició.

Condicions:
El curs de serigrafiía de tècnica directa inclou tintes, papers per a l’edició, material de neteja, una TOTE BAG per estampar i paper de proves.
Màxim 10 persones. Si no arribam a un mínim de 6 persones, el curs s’ajornarà a una nova data dins el mes següent.
No cal tenir experiència prèvia però és recomanable un mínim d’habilitats creatives.

Quan es fa?
Pendent de data.

Durada: 4 hores lectives

Preu 50€
(Materials inclosos)

Per a la inscripció emplena el següent FORMULARI

Informació: info@casainundada.com / 971 520 195

CASA INUNDADA
c/Gran 7, Sineu
Horari d’atenció al públic:
dimarts i dijous de 16 a 20h
dimecres i dissabtes de 9,30 a 13,30h